Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası - Metres - 80ʹlere Dönüş Retro Gecesi

Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası - Metres - 80ʹlere Dönüş Retro Gecesi

03
Nisan
Cuma
17:00
Okan Bayülgen ve Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası Ekibi 3 Nisan’da Ankara’da ilk kez Bilkent Otel’de!

Bilkent Otel ve Pasion Turca organizasyonu ile bu özel gecede misafirlerimiz zamanda yolculuğa çıkıyor ve 1987 yılındaki gizemli bir geceye ışınlanıyor!

Ünlü televizyon yüzü ve tiyatro yönetmeni Okan Bayülgen’in yönettiği ve sunduğu, Kanal D’de ekranlara gelen “Kanıt” dizisinin yazarı Selin Atasoy’un kaleme aldığı, İngilizlerin Murder Mystery formatının geliştirilmiş hali olan interaktif polisiye oyunlar gerilimle kahkahanın beraber yaşandığı özel bir deneyim.

Sahne yerine, seyircinin oturduğu masaların arasında, 360 derece oynanan interaktif oyunlar, tiyatro severlere alışılmadık ve eğlenceli bir deneyim sunarken, seyircinin içinden seçilen konuk oyuncuların katılımı geceye ayrı bir renk katıyor. Bu performanslarda seyirciler sadece izlemeyi değil katili bularak kazanmayı da planlıyor.

Sinema, televizyon ve tiyatro dünyasının başarılı simalarını Okan Bayülgen’in keşfettiği yeni yüzlerle bir araya getiren Kabare Dada ekibi Ercüment Aydın, Kubilay Çamlıdağ, Levent Akkök, Murat Tolga Şen, Nihal Usanmaz, Oğuzhan Günaydın, Özge Oktar Besen, Selin Atasoy ve Yücel Özeke’den oluşuyor.

Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası – Metres“80’lere Dönüşʺ Retro Gecesi
Seyircinin arasında, 360 derece oynanan interaktif polisiye Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası - Metres, sizi 1987 yılında baş döndürücü geceye götürüyor.

Tüm dünyada geçiş yılları... Dallas, Kaynanalar, Köle İsaura, konuşan arabası KITT ile Michael Knight herkesi ekran başına kilitlemiş.
İşte o hareketli yıllarda geçen, Selin Atasoy’un yazdığı, Okan Bayülgen’in yönettiği ve sunduğu Metresʹte seyirci bir anda kendisini gizemli bir cinayetin ortasında buluyor.

Çok özel bir gece, pop ve rock karışımı muhteşem müzikler, ʺinanılmazʺ dans figürleri, kabarık permalı saçlar, rengarenk taytlar, tozluklar, şalvar kot pantolonlar, vatkalar... Bir gece kulübünde garip bir buluşma ve ortak geçmişleri olan iki çift…

Eski defterlerin açılması ile işler karışır. Ama durun bir dakika! Birinin peşinde olan kiralık katil de aynı mekandadır. Acaba kimin peşinde? Seyirci, seyirci değil, olayın tam ortasında. Cinayete mani olabilecek mi? Peki ya katili bulabilecek mi?

Siz de dolabınızdaki en renkli kostümlerinizi giyin ve cinayet soruşturmasına el koymak zorunda kalan karizmatik genel cerrah Dr. Kuzeyʹin yanında yerinizi alın.

Herkesin yalan söylediği ve birbirini kandırdığı bu gecede katili bulmak, gerçekleri ortaya çıkarmak hiç de kolay olmayacak. Kahkaha ile gerilimin birlikte yaşandığı bu gecede katili bulan ekip kazanacak!

Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası – Metres - Konusu:
Olaylı bir boşanmanın ardından yeniden evlenmiş olan ünlü iş adamı Can Beker ve parfüm uzmanı karısı Melisa Beker’in hayatında sular durulmak bilmemektedir. İkilinin sinirleri, zaten kavga ile başlayan bir gecede, bulundukları bara eski arkadaşları ve Can’ın ortağı Kayhan’ın yanında genç ve güzel Yasemin ile gelmesi ile iyice bozulur.

Gergin ortam, aniden bir kiralık katilin ortaya çıkması ve onları öldürmeye kalkışması ile bambaşka bir boyut alır. Bunun üzerine bir de katilin kendisinin kimseyi öldüremeden bir cinayete kurban gitmesi gizemli ve heyecanlı bir seri olayı tetikler.

Kaos çıkan barda duruma el koyan cinayet masasına bilirkişilik hizmeti veren, karizmatik genel cerrah Dr. Kuzey Esen, amirleri başka bir olay yerinde olduğu için mekana yalnız gelen sakar ve sersem genç komiser Nesim, mekanın herkesin sinirlerini bozan kurumsal işletmecisi Serpil’in de olaya intikal etmesiyle içinden çıkılması zor ama bir o kadar da komik ve heyecanlı olaylar başlar.

İlginizi çekebilir...

Hareket Saatleri
Otobüsüm Nerede
Duraktan Geçen Hatlar
Son Depremler
Nöbetçi Eczaneler
Elektrik ve Su Kesintileri
Hava Durumu ve Kalitesi
Uçak Saatleri ve En Ucuz Uçak Bileti
Etkinlikler

Bu siteyi kullanarak iş ortaklarımızın reklam kişiselleştirme ve ölçümler için veri toplamasına ve çerez kullanmasına izin vermiş oluyorsunuz. Detaylı Bilgi